Per què vam escollir aquesta entitat?

Al principi de tot, vam mirar totes aquelles entitats que oferien serveis els quals ens interessaven però no tota la gent del grup es posava d’acord, ja que ens agradaven temes bastants diferents. Alguns dels serveis que més ens agradaven era cuidar nens amb discapacitat, cuidar a gent gran i ajudar a nens amb els deures.

La primera entitat amb la que vam contactar va ser “El casal dels infants” on voliem ajudar als nens de barris més pobres a fer els deures o ajudarlos amb el seu futur. Després de dos mesos d’espera, ens van proposar un tema que no ens gradava gaire i vam buscar altres entitats.

La segona entitat es deia “AMPA del niu” i en aquesta es cuidaven a nens amb discapacitat. Al principi pensavem que era una cosa fàcil però la noia de l’entrevista ens demanava moltes hores a la setmana però nosaltres no podiem saltar-nos tants dies de classe, ademés que cuidar nens amb dicapacitat és molt difícil.

La última entitat amb la qual hem contactat va ser “El projecte Radars” que traballa ajudant a la gent gran. Ens sembla el tema més adecuat per a nosaltres ja que és fàcil de dur a terme i no ens demanen tantes hores (per tant no perdem tantes hores de classe).

Laura Martínez

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s